Op zoek naar één team dat u graag helpt bij uw tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud?

Noordenbos Hoveniers realiseert met passie en vakmanschap uw tuin om ieder seizoen van te genieten.

Wij verzorgen voor u het complete

Ontwerp, aanleg als onderhoud

Noordenbos Hoveniers kent een compleet aanbod bij de realisatie van een nieuwe tuin. Wanneer u op zoekt bent naar een partner die zowel in ontwerp, aanleg als onderhoud van een tuin voorziet, bent u bij Noordenbos Hoveniers aan het juiste adres. Wij realiseren unieke tuinen. Met uw wensen en onze passie en vakmanschap.

Wij weten wat een unieke tuin is. Een tuin op maat, samengesteld naar uw specifieke wensen. Op onze website ziet u een aantal van onze projecten. Deze kunnen u inspireren en helpen bij het maken van keuzes. Samen komen we zo tot nieuwe ideeën, voor uw unieke tuin.

Uw idee op papier

Ontwerp

Voor ons is persoonlijk contact het uitgangspunt. We willen graag weten wat uw specifieke wensen zijn. We starten daarom altijd met een kennismakinggesprek, waarna we de kosten voor het ontwerp van uw unieke tuin gedetailleerd kunnen berekenen.  

Na uw definitieve opdracht gaan we het eerste ontwerp uitwerken. U krijgt altijd, via een persoonlijk tussengesprek, de mogelijkheid om hier nog verdere wensen aan toe te voegen. Er is altijd ruimte voor aanpassingen in het schetsontwerp.

Vervolgens werken we alles uit in een definitief ontwerp. Dit wordt het uiteindelijke plaatje van uw unieke tuin. Dit doen we standaard in 2D en is tevens mogelijk in 3D voor een volledige beleving.

1
Kennismakingsgesprek
advies & prijs voor het ontwerp
2
Eerste ontwerp
3
Tussengesprek
4
Definitief ontwerp & offerte voor uitvoering

Vervolgens gaan we beginnen met de realisatie van uw tuin. Een proces, waarbij we u alle zorgen uit handen nemen. We werken met een team dat staat voor passie en vakmanschap. Bij de oplevering van uw unieke tuin, zien we het liefst een glimlach.

 

5
Realisatie
6
Oplevering

Onderhoud

Uw tuin verdient onze aandacht

Voor ons is persoonlijk contact belangrijk. Wij willen graag weten wat uw specifieke wensen zijn. We starten daarom altijd met een kennismakinggesprek, waarna een offerte op maat wordt samengesteld.

Wanneer er een samenwerking volgt, plannen wij graag periodiek onderhoud in voor uw tuin. Iedere tuin is uniek, maar vraagt natuurlijk ook om deskundig onderhoud. Wij nemen dat graag van u over, zodat u ieder seizoen optimaal kunt genieten van uw tuin.

1
Kennismakingsgesprek
2
Offerte
3
Periodiek onderhoud

Projecten .

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which.

Over ons .

Noordenbos Hoveniers is tien jaar geleden gestart met het aanleggen van tuinen. Ondertussen zijn we gegroeid naar een bedrijf wat zich focust op de totale service aan onze klanten.

Wij vertalen uw specifieke wensen in een passend ontwerp, waarbij wij ook voorzien in de realisatie en het toekomstig onderhoud van uw tuin. Eén aanspreekpunt, originele ontwerpen en goede service. Dat is waar wij voor staan.

Om uw wensen te kunnen vertalen naar een passend ontwerp en duidelijk plan van aanpak, werken we wij samen met vaste partners. We willen u ontzorgen en regelen graag aanvullende werkzaamheden. Denk daarbij aan overkappingen, zwembaden of tuinhuizen.

Als team werken wij al meer dan tien jaar in regio Best, Eindhoven & omgeving. Wij hebben graag persoonlijk contact, dus wilt u meer informatie? Stuur dan gerust een bericht.

Onze klanten .

 • Wij zijn zeer tevreden over het ontwerp, aanleg en uitvoering van onze stadstuin. Ricky heeft veel tijd en energie gestoken in het juiste ontwerp met de planten die bij ons het beste zouden passen. Tijdens de aanleg is er heel netjes gewerkt en werd iedere dag alles netjes opgeleverd. Alles is precies zo uitgepakt zoals vooraf besproken. Wij kunnen van deze zomer genieten van al het nieuwe groen met grote dank aan Noordenbos Hoveniers. Bovendien is Ricky een hele fijne persoon om afspraken mee te maken en altijd in voor een gezellig praatje!

  Joop en Marleen Zanders-Koelman
  Prachtige tuin aangelegd door vakmannen!
 • We hadden zelf redelijk in gedachten wat we met de achtertuin wilden, in basis. Ricky is daar niet enkel mee aan de slag gegaan, maar heeft het hele plan verfijnd/verbeterd. Zelfs die dingen uit zijn ontwerp waarvoor we niet direct warmliepen, maar die hij vervolgens perfect kon onderbouwen, hebben echt perfect uitgepakt. We zijn dus niet alleen blij met het resultaat, maar ook met de manier waarop de tuin tot stand gekomen is. Super betrouwbaar en klantgericht en daarom een aanrader!

  Lars Koreman
  Aanrader!

Contact .

  Afspraak

  Voor een afspraak vragen wij u vriendelijk om het contactformulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Wij nemen altijd binnen enkele werkdagen contact met u op. 

  Wij hebben er bewust voor gekozen om geen telefoonnummer te vermelden. Zo kunnen we bij onze klanten lekker doorwerken en als we achter de pc zitten hebben wij alle tijd om geconcentreerd naar uw aanvragen te kijken.

  Met vriendelijke groet,

  Team Noordenbos hoveniers

  I'm a film director,

  Allen Walker

  One morning, when Gregor Samsa woke from troubled dreams, he found himself transformed in his bed into a horrible vermin.

  (1) 1941 3412 2
  Allen@OnePagePro.com

  My Story

  A collection of textile samples lay spread out on the table - Samsa was a travelling salesman and above it there a picture that is good.

  One morning, when Gregor Samsa woke from troubled dreams, he found himself transformed in his bed into a horrible vermin. He lay on his armour-like back, and if he lifted his head a little he could see his brown belly, slightly domed and divided by arches into stiff sections. The bedding was hardly able to cover it and seemed ready to slide off any moment. His many legs, pitifully thin compared with the size of the rest of him. wasn’t a dream. His room, a proper human room although a little too small, lay peacefully between its four familiar walls. A collection of textile samples lay spread out on the table – Samsa was a travelling salesman.

  Filming95%
  photography85%
  Writing90%

  Experience

  One morning, when Gregor Samsa woke from troubled dreams, he found himself
  transformed in his bed into a horrible vermin. He lay on his armour-like back, and if
  he lifted his head a little he could see his brown belly, slightly domed.
  1985-1990
  Lucaz Film
  Gerneral Crew

  One morning, when Gregor Samsa woke from troubled dreams, he found himself transformed in his good dream

  1990-1997
  Abrize Studio
  Art Director

  One morning, when Gregor Samsa woke from troubled dreams, he found himself transformed in his good dream

  1997-2017
  Allen Film
  Film Director

  One morning, when Gregor Samsa woke from troubled dreams, he found himself transformed in his good dream

  Noordenbos hoveniers


  Op dit moment kunnen wij geen werk meer aannemen.

  Dit zal sluiten in 20 seconden