• Login
info@noordenbos-hoveniers.nl

OnderhoudTuinonderhoud

Als u graag tuiniert zult u het onderhoud van uw tuin waarschijnlijk zelf doen. Wordt het werk u echter te veel of te zwaar, of durft u bepaalde ingrepen niet aan, dan kunt u altijd Noordenbos Hoveniers inschakelen. Tijdens een vrijblijvend gesprek neemt Noordenbos Hoveniers de werkzaamheden met u door met aansluitend een offerte.

Onderhoud op maat

Er zijn verschillende vormen waarin het onderhoud uitgevoerd kan worden. Zo kan het zijn dat u als klant meehelpt of meeloopt om het een en ander te leren. Er kan ook een vaste prijsafspraak worden gemaakt waarvoor de besproken onderhoudswerkzaamheden  eenmalig worden uitgevoerd. Het is tevens ook mogelijk het onderhoud periodiek uit te besteden in de vorm van een onderhoudscontract. Van te voren besproken werkzaamheden worden dan  voor een vaste prijs periodiek uitgevoerd. Hierin zijn veel variaties mogelijk. Van eenmaal per jaar bijvoorbeeld een winterbeurt van uw tuin, tot het wekelijks maaien van uw gazon.

ProfessioneelDSC_0021

Voor de onderhoudswerkzaamheden wordt  veilig en professioneel gereedschap gebruikt. Hiermee bent u verzekerd van een vlotte en vakkundige uitvoering van de werkzaamheden.