• Login
info@noordenbos-hoveniers.nl

Vrijblijvend

Als u eens van gedachten wilt wisselen over de mogelijkheden voor uw tuinontwerp dan kunt u altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Van kleine renovaties tot misschien een gehele make-over van de tuin, alles is bespreekbaar. Natuurlijk kunt u ook met andere vragen terecht over bijvoorbeeld het onderhoud van uw tuin. Noordenbos Hoveniers helpt u graag in de goede richting.

Ontwerp

Het staat vast dat vormgeven van een tuin zoveel meer vraagt dan een mooi idee. Rekening houden met de ruimte en het licht, zon en de schaduw, kleurencombinaties en een eenheid van tuin en woning te creëren. De basis van een mooie tuin is een goed doordacht plan. Uw wensen zijn een belangrijke inspiratiebron om tot een prettige en functionele leefruimte te komen. Het materiaalgebruik, de vormen en de beplanting\moeten bij elkaar passen om tot een harmonisch geheel uit te groeien.

Om dit allemaal voor elkaar te krijgen werkt Noordenbos Hoveniers samen met Joppe van der Horst, een gedreven en vakkundig tuinontwerper met oog voor uw tuinwensen. Hieronder een aantal voorbeelden.

p Noordenbos Hoveniers Best bij Eindhoven tuinontwerp Noordenbos Hoveniers Best bij Eindhoven1